Foto Verkleinen In Lightroom • Vink Academy

Published Feb 22, 21
4 min read

Hoe Maak Ik Een Afbeelding Op Maat? (Pixlr)

Nog geen lid, maar wel hulp nodig? Ontdek dan de voordelen van het SeniorWeb-lidmaatschap. Auteur: SeniorWeb Gewijzigd: 16 december 2020 U moet inloggen om iets te kunnen toevoegen aan uw archief. Wilt u nu inloggen? Geef uw waardering: -/5 U kunt met deze knoppen artikelen, tips en nieuwsberichten doorsturen via e-mail of delen op sociale media.

Hoe kan ik foto's verkleinen? Kwaaijongens Blog - Jopke Jongenkwaaijongens.nlFoto's en afbeeldingen Resolutie geschikt maken WordPresscursuswp.com


Vul het e-mailadres van de geadresseerde in en verstuur de e-mail. Klikt u op Facebook of Twitter en bent u ingelogd bij het betreffende sociale netwerk dan wordt op uw profiel een link naar de pagina zichtbaar. Eventueel kunt u een eigen tekst aan de link toevoegen. Klikt u op Facebook of Twitteren hebt u géén account of u bent u niet ingelogd op het betreffende sociale netwerk, dan verschijnt een klein venster.

Daarna wordt de webpagina die u wilde delen zichtbaar op uw account. Klikt u op WhatsApp dan wordt een nieuwe tab geopend met een voorbeeld van het bericht wat u kunt gaan delen. Met de knop verzenden kunt het bericht daadwerkelijk versturen naar iemand uit uw contacten. U kunt de koppeling ook weer gemakkelijk verbreken: Facebook: Als u op de Facebook-knop hebt geklikt, wordt deze grijs en u ziet in de linkerhoek een vinkje.

Online Jpeg Afbeeldingen Verkleinen

Twitter: Een tweet die u geplaatst hebt, kunt u uit uw tijdlijn verwijderen. Log in op de website van Twitter, ga met de muis op de betreffende tweet staan en klik op . Als uw bericht door anderen is overgenomen (retweet), dan blijven die berichtjes wel bestaan.

De eerste van de maand verschijnen er fotografie tips op ikreis. net. Wil jij tips over een bepaald onderwerp? Laat dan een reactie achter of stuur me een mailtje. Deel 3: het bewerken van foto's voor online gebruik. Ik stam nog uit het tijdperk van de analoge fotografie: een rolletje van 36(+2) in de camera, het maken van foto's, met je rolletje naar de winkel en een paar dagen later zag je het resultaat.

Het mapje met foto's doorbladeren was op een bepaalde manier spannend: is die ene foto echt zo mooi als je verwacht?Deze camera dateert nog uit 1947 - foto bijsnijden online. Geduld is een schone zaak!Tegenwoordig zie je meteen of een foto gelukt is. Veel mensen delen foto's gelijk met vrienden op de verschillende sociale media.

4 Manieren Om Je Foto's Snel En Eenvoudig Te Verkleinen

Snel en eenvoudig je foto's verkleinen - De Rooij Fotografiederooijfotografie.nlAfbeelding website klaar maken - MCM Websitesmcmwebsites.nl


Bij deze mijn tips om je foto's te optimaliseren voor online media. Het bewerken van foto's voor online mediaEen foto wordt vaak opgeleukt met een filter, met name op Instagram zijn filters populair. De gratis app biedt diverse mogelijkheden om foto's te bewerken, van het rechtzetten van de foto tot het aanpassen van de kleuren tot het creëren van een retro-look.

Ik ben het daar deels mee eens, een baggerfoto zal door de bewerking nooit écht goed worden, maar een goede foto kan door bewerken nóg wat beter en sprekender worden. En daar is toch niks mis mee?En denk maar niet dat 'vroegah' in het analoge tijdperk niet bewerkt werd. Technieken als doordrukken en tegenhouden stammen uit de vorige eeuw, en door de foto net wat langer in het ontwikkelbadje te leggen kun je de belichting net wat aanpassen.

Het schalen van foto'sFacebookJe hebt het vast wel eens gemerkt: je foto ziet er fantastisch uit op je beeldscherm, maar wanneer je deze deelt op Facebook ziet de foto er ineens korrelig uit en lijken gladde lijnen ineens gekarteld (foto minimaliseren ). Dit is (deels) te voorkomen! Facebook verkleint en comprimeert foto's en dit gaat ten koste van de kwaliteit.

Foto Formaat Veranderen - Photo & Picture Resizer

Je kan je foto's verkleinen met betaalde programma's als Adobe Lightroom of Photoshop, maar je kunt ook je foto gratis bewerken met fotobewerkingsprogramma's als GIMP of IrfanView. Door je foto's zelf te comprimeren houd je de regie in handen en gaat er minder kwaliteit verloren. Tip: De ideale breedte om een foto te plaatsen is 960 px, de ideale afmeting voor een banner op Facebook is 851x315 px.

Je ziet dat er kartels ontstaan in de diagonale lijnen. Flickr en 500pxWil je je foto op groot formaat delen? Dan kan je beter geen gebruik maken van Facebook maar van Fllickr of 500px. In principe zijn dit gratis platforms voor fotografen. Let wel op je privacysettings: mogen anderen kosteloos en rechtenvrij gebruik maken van je foto's of juist niet?Eigen websiteMaak je voor je eigen website gebruik van bijvoorbeeld WordPress, dan zie je er verschillende maten zijn voor het uploaden van foto's.

Daarnaast is een hoge laadsnelheid belangrijk voor je SEO/vindbaarheid. Tip: Less is more. Je hoeft écht niet al je foto's online te zetten, een goede selectie maakt veel meer indruk!In plaats van afbeeldingen schalen in de mediabibliotheek van WordPress, kun je dit ook vooraf op je computer doen. Ook dit kan weer met één van de fotobewerkinsprogramma's uit het Abobe-pakket, GIMP of IrfanView.

More from Overzichten, Pagina's

Navigation

Home

Latest Posts

Safari Startpagina Instellen Op Je Iphone

Published Apr 27, 21
5 min read

De Visuele Startpagina

Published Apr 16, 21
5 min read

Seo & Linkbuilding - Seo Specialist

Published Mar 06, 21
6 min read